Myynti

Henten Perinnesavukalan savustus- ja myyntipiste sijaitsee valtatie 9:n varrella, ABC Orituvalla, nelisen kilometriä Orivedeltä Tampereelle päin. Kalat savustetaan paikan päällä ja ne pakataan mukaasi lämpimänä.
Kalaa voi noutaa sopimuksesta myös Kangasalan kala-asemalta, jossa tapahtuu myös kalojen suolaus ja säilytys.
Henry ”Hente” Kauramäki on kokenut kalansavustuksen ammattilainen. Kotoaan hyvät eväät saanut ja työkokemuksen kautta oppinut Hente on työskennellyt Kalaherkut Nygrenillä vuosien ajan. Hente on toiminut yrittäjänä vuodesta 2013.

Nygrenillä opin kuinka tärkeä osa myyntityötä hyvä asiakaspalvelu on. Tykkään jutella asiakkaiden kanssa ja antaa tarjoiluvinkkejä. Tosiasia on, että hyvä kala ei kummoisia lisukkeita kaipaa. Haluan varmistaa, että kalani ovat niin maistuvia, että jokainen uusi asiakas on palaava asiakas.